Skip to main content

Mocht je liever prive begeleid worden dan is dat mogelijk. Er zal dan gewerkt worden met gespreksvoering, yoga, meditatie en mindfulness/MBCT (Mindfulness Based Coginitive Therapy) en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Alle oefeningen/gesprekken staan in het teken van zelfhulp/jezelf helpen. We zoeken samen naar meer mogelijkheden, zodat je je probleem beter kan formuleren, hanteren of oplossen. We gaan uit van je eigen capaciteiten, creativiteit en vindingrijkheid. De antwoorden zitten in jezelf en d.m.v. counseling proberen we die antwoorden helder te krijgen.

Zowel de MBCT als de ACT zijn vormen van de derde generatie gedragstherapie. Omdat het lichaam een belangrijke factor is bij burn-out zal een sessie anderhalf uur duren. Dit om ook met het lichaam te kunnen werken alvorens over te gaan op meditaties en therapeutische oefeningen. 

Privesessies zijn op dit moment beperkt mogelijk enkel in Antwerpen op dinsdagen en donderdagen (15:00-16:30) in de ruimte van Time for Yoga vzw. Sergeyselsstraat 45, 2140 Borgerhout/Antwerpen.