Skip to main content

Wij bieden een ondersteunende reeks van 6 opeenvolgende workshops aan waarbij je gaat ervaren wat Yoga je kan geven tijdens een burn-out. We gebruiken Yoga en meditatie om meer in het moment te komen en daardoor meer helderheid en rust te ervaren. Er wordt informatie gegeven over hoe je je energie beter op peil kan houden door de juiste voeding. Alle klachten die zich tijdens een burn-out tonen worden besproken.

vrouw liggend op kussen met ogen gesloten

 

 

 

 

 

 

 

Er worden technieken en meditaties gebruikt voortkomend uit de Yoga, Mindfulness/MBCT training, ACT. Verder doen we tijdens de lessen ook oefeningen om onze eigen dagelijkse patronen helder te krijgen, zodat je meer keuzemogelijkheid krijgt. Wat wil ik veranderen? En wat heb ik nodig om mezelf in balans te houden?

We gaan weinig doen, maar heel veel ZIJN

Na de yoga bij burn-out reeks kunnen deelnemers doorgaan naar de Mindfulnesstraining als zij daar nog behoefte aan hebben. Mindfulness maakt dat je meditatie en yoga gaat inbrengen in je dagelijkse leven. Meestal als een burn-out net geconstateerd is heb je de energie nog niet om de Mindfulnesstraining aan te kunnen. Bij de Mindfulnesstraining wordt er een dagelijkse inzet van een uur verwacht.

Data/locaties/aanmelden