Skip to main content

2-daagse 'weer terug aan het werk'

We gaan 2 dagen aan de slag om zowel gemotiveerd te raken om weer terug te gaan werken, maar ook om het werken echt aan te gaan. Door er een zelfontwikkelingsproces van te maken. Welke angsten kan ik verwachten? Hoe ga ik daar mee om? Wat kan ik veranderen? Hoe ga ik mijn angsten aan? Hoe maak ik van werken een leerproces voor mezelf?

bureau met laptop en koffiekop

Deze 2 daagse kan een opvolging zijn na onze yoga bij burn-outreeks en ook na het volgen van een mindfulnesstraining. Nog een stukje moed, voordat je weer terugkeert naar je job.

We gaan veel oefeningen doen, wat meditatietechnieken die tijdens het werk ingezet kunnen worden en ontspanningsoefeningen. Maar vooral gaan we naar onszelf kijken en zien wat we daar nog meer kunnen leren binnen de werksituatie. 

 

Yoga bij burn-out

vrouw op kussen met oogkussen

 

 

 

 

 


Tijdens deze workshop krijg je informatie over wat een burn-out is en werken we met restorative yoga, meditatie en cognitieve oefeningen. Voor iedereen die zich uitgeput voelt, een burn-out heeft of heeft gehad. Of je wilt gewoon rust in zijn/haar lijf wil ervaren. Voor iedereen toegankelijk. Ook voor therapeuten/psychologen/managers en ieder ander die veel met mensen te maken krijgen die burn-out zijn.

Voor data en locaties in Belgie en Nederland

 

Yoga bij burn-out terugkomdag

Je hebt al eens een yoga bij burn-out reeks gevolgd? Dan ben je van harte welkom op onze yoga bij burn-out terugkomdagen. Je kan hier weer je mede-leerlingen ontmoeten vanuit de reeks die je gevolgd hebt. Je hebt tijd om bij te babbelen en we gaan weer samen yoga beoefenen en nieuwe oefeningen doen die je nog niet tijdens de reeks bent tegengekomen. 

Een dag voor jezelf om je weer te herbronnen en samen te zijn met lotgenoten. 

Voor data en locaties in Belgie

Yoga bij burn-out voor therapeuten

vrouw liggend op kussen met benen tegen de muurJe bent therapeut en je ontvangt steeds meer clienten met een burn-out. Wat kan je de client nog aanraden naast therapie? Deze workshop geeft je een inzicht in wat de yoga bij burn-outreeks inhoudt. Wat geeft yoga de client en wat is de toegevoegde waarde naast therapie? Naast een stukje theorie over de burn-out en uitleg over de inhoud van het programma ervaar je yoga en meditatie. Door ook yoga en meditatie te ontvangen ervaar je wat dit programma voor je clienten kan betekenen.

Uit ervaring weten wij dat de yoga bij burn-out reeks hand in hand gaat met therapie. Voor ons is het ook van belang om deelnemers door te kunnen verwijzen naar een therapeut bij hen in de buurt. Sommige deelnemers van de yoga bij burn-out reeks zijn al in therapie, anderen krijgen tijdens de reeks helder waar hij/zij nog graag aan wil werken alvorens weer aan het werk te gaan. Voor de laatste groep is het voor ons van belang om ook contacten te hebben met therapeuten om naar door te kunnen verwijzen.  
 

Tijdens deze workshop kan de therapeut ook eens ontvangen i.p.v. geven. Dus ook een mooie manier om jezelf als therapeut op te laden. 

Voor data en locaties in Belgie